Individuele begeleiding

Zoals omschreven op de startpagina (Home) kun je als je kenmerken van hoogbegaafdheid hebt tegen allerlei zaken aanlopen. Een stuk bewustwording, inzicht en herkenning van veelvoorkomende eigenschappen die hier bij horen kan helpen hier beter mee om te gaan. Er zijn verschillende manieren hoe je kunt oefenen hiermee. Of je kunt kijken naar hoe je situaties in je omgeving wellicht kunt veranderen die beter aansluiten bij jouw behoeften. We gaan op zoek naar hoe we jouw talenten zo goed mogelijk kunnen inzetten om jouw doelen te bereiken.

 

Het liefst al kletsende of spelenderwijs op de boerderij de Veldhoeve. Hier is een speciaal gebouw de Kweekkas met veel hulpmateriaal. Maar er zijn meerdere fijne plekken op de boerderij, zoals een schuur met gereedschapmaterialen, een moestuin, languit in het weiland of even met een knuffel van de hond of andere dieren erbij. Bewegingsruimte genoeg.

In een intakegesprek verkennen we wat voor jou een werkbare manier kan zijn, en maken we een plan en eerste inschatting van tijd.

 

Naast individuele begeleiding voor het kind zijn er ook mogelijkheden voor begeleiding aan ouders. Vaak herkennen ouders pas hun eigen hoogbegaafdheid door hun kinderen en kan dit vragen met zich meebrengen of bespreken we hoe de situatie thuis te verbeteren. Ook meegaan naar bijvoorbeeld gesprekken op school is mogelijk. De beste ontwikkeling voor het kind vind plaats door ook een samenwerkende, eenduidige omgeving van ouders, school en vrienden.

Kosten indicatie € 85,- excl. btw per uur. 

Zoek contact voor een intakegesprek over de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op: